Jump to content
Sign Up
Activity

ADMINISTRATION & DEVELOPMENT

Forums

 1. 38
  posts

  Zona administrativă

  Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

 2. 145
  posts

  Zona utilizatorilor

  Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii administrației.

 3. 10
  posts

  Asistență server

  Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

 4. GAMETRACKER CLAN » CLICK !   (16 visits to this link)

  type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

 5. Partener Esagames   (25 visits to this link)

  Salutare , comunitatea REDPLAY a incheiat un parteneriat cu Esagames.Ro , prin urmare , membrii comunitati care comanda servere de gaming prin codul promotional oferit de partenerul nostru ( codul il puteti cere de la @Curentz)

  logo.png

 6. 1
  post

  Partener UGH.RO

  Doresti sa cumperi un host prin comunitatea noastra? puteti beneficia de 15% reducere la toata gama de servere, produsele incep de la 3 euro in sus mai multe detalii aveti pe site  ! Nu Ezitati sa da-ti Pm unui fondator pentru codul de reducere ! 

  5Cb0Axt.png

×
×
 • Create New...